Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Bli en del av Moradi Partners nätverk

Vi älskar passionerade och drivna individer. För oss är höga ambitioner en självklarhet. Därför letar vi alltid efter begåvade människor för att berika både vår kultur och växande familj men även våra kunders organisationer i samband med Executive Search eller Talent Acquisition.

Varför bli en del av Moradi Partners?

Vi erbjuder våra kunder spetskompetenser inom management positioner. Vårt jobb är att hjälpa kunderna i deras resa för att skala upp verksamheten. Vi jobbar strategiskt med kreativa lösningar som även bidrar till att arbetsplatserna blir attraktivare och roligare.  

För att lyckas med detta handlar det om att ha strategiska helhetslösningar i kombination med att ha rätt person på rätt plats för att skapa värde på framtidens arbetsmarknad. Därför söker vi ständigt efter drivna och ambitiösa individer som gillar att genomföra ett förändringsarbete. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss efter vilken tjänst som passar just dig bäst. 

Våra värderingar och fördelar med oss

Affärsvärde

Vi specialiserar oss på att tillsätta nyckelpersoner som främjar er affärstillväxt. Vårt engagemang är att tillhandahålla toppresultat genom de mest effektiva lösningarna.

Kvalitet

Med erfarenhet i att bygga starka team erbjuder vi beprövade processer och ett omfattande nätverk för att säkerställa perfekt matchning mellan kandidat och organisation.

Kreativitet

Vårt team är proaktivt och innovativt, med en utmanaranda. Vi använder effektiva verktyg och metoder för att säkerställa rätt person ansluts till er organisation, främjande av tillväxt och framgång.