Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Är du intresserad av att bli headhuntad?

För vår tjänst Executive Search är vi ständigt i behov av att vara i kontakt med vassa företagsledare som vill gärna pröva på någonting nytt. 

Moradi Partners skapar framtida tillväxtföretag genom människor och möjligheten börjar här.Vårt jobb är att matcha ihop rätt kandidat med organisation. Vårt fokus ligger på framtidens ledarskap som har nya typer av utmaningar.

Idag behöver ledare förhålla sig till såväl människor som till ny teknik och snabba förändringar. Vi förflyttar ledare och moderna kompetenser, både mellan branscher och inom dem. Vi utmanar våra kunder i vad som är ett affärskritiskt ledarskap för att på bästa sätt hjälpa våra kunder att möta de utmaningar de står inför. En ledare placeras där drivkrafter, kompetens och ledarfilosofi passar som bäst.

Vi hjälper dig som arbetar inom management, affärsutveckling, försäljning, marknad & kommunikation, HR, Talent Acquisition, Tech eller är chef/specialist att ta nästa steg i karriären.Tack vare vårt nätverk av attraktiva arbetsgivare kan vi hitta din nästa roll. Att jobba ska vara roligt – och den resan börjar med oss!