Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Executive assessment

Vart i rekryteringsprocessen är ni?

Behoven av Executive Assessment kan se olika ut.

Executive Assessment genom Moradi Partners

Det kan handla om att se över vilken kompletterande kompetens era ledare behöver eller att utveckla den beslutsfattande styrkan i ledningsgruppen. Ibland finns behovet att få en objektiv expertbedömning på ledarskapet eller en second opinion av en potentiell kandidat för att bekräfta ert val. Det kan även handla om att stödja i Onboarding-processen för en nyrekryterad ledare. Oavsett vart ni befinner er i processen hjälper vi till med delar av rekryteringen.

Våra värderingar och fördelar med oss

Affärsvärde

Vi specialiserar oss på att tillsätta nyckelpersoner som främjar er affärstillväxt. Vårt engagemang är att tillhandahålla toppresultat genom de mest effektiva lösningarna.

Kvalitet

Med erfarenhet i att bygga starka team erbjuder vi beprövade processer och ett omfattande nätverk för att säkerställa perfekt matchning mellan kandidat och organisation.

Kreativitet

Vårt team är proaktivt och innovativt, med en utmanaranda. Vi använder effektiva verktyg och metoder för att säkerställa rätt person ansluts till er organisation, främjande av tillväxt och framgång.