Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Executive interim

Få in snabbt erfarenheter med spetskompetens utan att kompromissa på kvaliteten.

I ett affärsklimat under ständig förändring är det en stor fördel att kunna ha en flexibilitet i organisationen. Det kan handla om att få in en person med kort varsel i väntan på en permanent lösning eller att ni har ett specifikt behov av en viss expertis kortsiktigt. 

Executive Interim genom Moradi Partners

Executive Interim på Moradi Partners är annorlunda. Våra interimschefer genomgår en intern rekryteringsprocess hos oss och vi handplockar med omsorg de kvalificerade interimskonsulterna.

Sedan matchar vi på Moradi Partners ihop konsulten med organisation. Detta gör vi för att säkerställa att vi levererar i våra uppdrag där vi jobbar metodiskt med beprövade processer och modeller. 

Vi är det självklara valet för tillväxtföretag som behöver ta in erfarna individer med spetskompetens av att strukturerat skala upp verksamheten. Våra konsulter skapar värde för framtidens arbetsmarknad med kreativa lösningar som bidrar till att arbetsplatserna blir både mer attraktiva och roligare att jobba på.  

Vägen till framgång

Yrkesområden och roller:

Vi kan hjälpa er med interimschefer inom följande yrkesområden och roller:

Executive Interim processen

1. Uppdragsspecifikation

Kravprofilen förmedlar konsultens uppgift, ansvar och arbetsuppgifter samt vilken tidigare erfarenhet, yrkeskompetens och personlighet som efterfrågas.
Vi börjar med att formulera en noggrann kravspecifikation tillsammans.
Den tänkta tidsperioden och arvodesnivån för uppdraget specificeras även vid detta tillfälle.

2. Kartläggning och Search

Kartläggning och kontakt sker utifrån kravprofil med syfte att säkerställa att de konsulter som är bäst lämpade för uppdraget kontaktas. Utgångspunken är en kombination av konsulter i vårt etablerade nätverk, kompletterat med personer som är specifikt uppsökta för uppdraget. Ert företag och uppdraget marknadsförs, samtidigt som konsultens lämplighet, tillgänglighet och arvodesnivå säkerställs.

3. Bedömning & val

Konsulter som bedöms vara allra mest lämpade för uppdraget väljs ut och presenteras en åt gången för uppdragsgivaren.

Urvalet baseras på konsultens tidigare erfarenhet och kompetens, personlighet samt tillgänglighet och arvodesnivå.

4. Kontraktsskrivning

Moradi Partners Executive Interim skriver kontrakt med två parter. Ett uppdragsavtal upprättas med uppdragsgivaren och ett konsultavtal upprättas med det konsultbolag som uppdragsgivaren valt att anlita för interimsuppdraget.

Samtliga konsulter som vi har varit i kontakt med avseende uppdraget återkopplas.

5. Uppdraget är igång

Moradi Partners fortsätter även när uppdraget har påbörjats och bidrar med spetskompetens och strategiarbete. För oss är det viktigt med en kontinuerlig dialog med både uppdragsgivare och interimskonsult under hela den tidsperiod som uppdraget löper. Vi säkerställer även att båda parter har ett fortsatt värde av varandra. Det är även vanligt att uppdraget förlängs och i vissa fall leder till en permanent anställning.

Våra värderingar och fördelar med oss

Affärsvärde

Vi specialiserar oss på att tillsätta nyckelpersoner som främjar er affärstillväxt. Vårt engagemang är att tillhandahålla toppresultat genom de mest effektiva lösningarna.

Kvalitet

Med erfarenhet i att bygga starka team erbjuder vi beprövade processer och ett omfattande nätverk för att säkerställa perfekt matchning mellan kandidat och organisation.

Kreativitet

Vårt team är proaktivt och innovativt, med en utmanaranda. Vi använder effektiva verktyg och metoder för att säkerställa rätt person ansluts till er organisation, främjande av tillväxt och framgång.