Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Att ha en varierande kompetens och erfarenhetsbaserad styrelse

Vi utmanar traditionell styrelsetillsättning med en samtida approach och kompetensstyrt tankesätt.

Hur kan vi hjälpa er styrelse?

Att ha en stark och kompetent styrelse är avgörande för varje företags framgång och långsiktiga tillväxt. Därför erbjuder vi styrelserekrytering styrelseutvärdering och styrelsearvoden.

Många styrelser består av personer med likartad kompetens och erfarenhet i dag. Men när omvärlden förändras allt snabbare behöver styrelsen också göra det. Det är inte längre bara lång erfarenhet eller relation som behöver styra när företag utser sin styrelse. Minst lika viktigt är vilka förändringar företaget står inför och vilken kompetens som behövs för att möta dem. Idag svänger behoven mot vad personen kan tillföra och det handlar mer om vart företaget ska. I takt med AI är världen i transformation och det gäller att vara medveten om både företagets och branschens utmaningar för att se vilken kompetens som behövs vid rekrytering till styrelsen.

Kompetenser behöver löpande utvärderas och uppdateras. Kunskapen om vilken kombination av kompetens som gör mest skillnad blir avgörande. Det är här Moradi Partners kommer in i bilden. Med vår mångåriga erfarenhet att hitta rätt kompetens i kombination med vårt omfattande nätverk av personer på ledande positioner garanterar vi styrelseprofiler med kompletterande kompetens. Vi hittar de som tillför precis det som saknas.

Hur kan vi hjälpa er styrelse?

Våra styrelserekryteringar har samma process som våra Executive Search rekryteringar. Läs gärna mer om vår process eller kontakta oss

Hur vi jobbar

Affärsvärde

Vi specialiserar oss på att tillsätta nyckelpersoner som främjar er affärstillväxt. Vårt engagemang är att tillhandahålla toppresultat genom de mest effektiva lösningarna.

Kvalitet

Med erfarenhet i att bygga starka team erbjuder vi beprövade processer och ett omfattande nätverk för att säkerställa perfekt matchning mellan kandidat och organisation.

Kreativitet

Vårt team är proaktivt och innovativt, med en utmanaranda. Vi använder effektiva verktyg och metoder för att säkerställa rätt person ansluts till er organisation, främjande av tillväxt och framgång.