Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Står ni inför en ny fas i utvecklingen eller skalar ni upp verksamheten?

Finns det tillväxtpotential i affärsmodell och idé kan våra konsulter hjälpa er på er tillväxtresa. Tillsammans skapar vi hållbar tillväxt.

Företags- & affärsrådgivning

Moradi Partners erbjuder tillväxtrådgivning till etablerade företag med ambition och vilja att växa hållbart. Vi stödjer företag i att utveckla sin verksamhet, hitta nya affärsmöjligheter, öka sin omsättning och/eller nå en internationell marknad.

Hittills har vi arbetat med mer än 30 startups och vi vill fortsätta att erbjuda fler företag våra tjänster. Vi erbjuder företags- och affärsrådgivning, Executive Interim tjänster samt personlig utveckling alternativt gruppcoachning.

Uppstarten består av en kostnadsfri behovsanalys där vi tillsammans går igenom ditt företag och tittar på styrkor och utvecklingsområden. Därifrån bestämmer vi gemensamt hur vi kan jobba vidare. 

Hur vi jobbar

Vi har anpassat vårt arbete efter kundernas behov och här nedan finner ni våra olika processer. 

Företagsrådgivning

Våra värderingar och fördelar med oss

Affärsvärde

Vi specialiserar oss på att tillsätta nyckelpersoner som främjar er affärstillväxt. Vårt engagemang är att tillhandahålla toppresultat genom de mest effektiva lösningarna.

Kvalitet

Med erfarenhet i att bygga starka team erbjuder vi beprövade processer och ett omfattande nätverk för att säkerställa perfekt matchning mellan kandidat och organisation.

Kreativitet

Vårt team är proaktivt och innovativt, med en utmanaranda. Vi använder effektiva verktyg och metoder för att säkerställa rätt person ansluts till er organisation, främjande av tillväxt och framgång.