Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Moradi Mentorprogram

Skräddarsydd matchning mellan adept och mentor

Programbeskrivning

I Moradi Mentorprogram skräddarsyr vi en matchning mellan adept och mentor. Här skapar vi utrymme för reflektion och utveckling med din mentor som utmanar, speglar och stöttar.

Det här mentorprogrammet går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

 

Omfattning:
10 månader
Blended Learning

Antal träffar:
6-8 mentorträffar

Plats:
Online
Fysisk på plats i centrala Stockholm 
Företagsanpassad

Datum:
Enligt överenskommelse

Pris:
39 900 SEK exkl. moms

Upplägg

Utveckla ditt ledarskap tillsammans med en senior mentor
Under mentorprogrammet träffas du och din mentor löpande på tu man hand. Dessa träffar är en chans för dig att  lägga prestige, prestation och rädslor åt sidan för en stund för att på riktigt utforska vad som är viktigt för dig. Våra mentorer är utvalda personer från Moradis nätverk som representerar olika branscher och sektorer. Alla är seniora ledare med goda värderingar och en vilja att dela med sig av sina erfarenheter.

Få nya perspektiv och access till ett unikt affärsnätverk
Under fyra interaktiva nätverksträffar får du chans att expandera ditt affärsnätverk och ta del av den senaste utvecklingen inom aktuella frågor för näringsliv och samhälle. Vi bjuder in Sveriges främsta ledare och experter för att diskutera hur vi förhåller oss till, och formar, framtidens ledarskap och arbetsliv.

Adeptprofil: chefer, projektledare & specialister
Som adept har du ambitionen att utveckla ditt ledarskap och vill bredda ditt professionella nätverk. Du är ledare eller specialist och har uppvisad förmåga att leda team, projekt eller företag. Vi på Moradi Academy bygger ett starkt nätverk med deltagare från olika branscher och sektorer.

Utbildningsinnehåll

  • Skräddarsydd matchning med en senior mentor utifrån dina behov
  • 6-8 individuella mentorträffar under 10 månader
  • 4 nätverksträffar – aktuella teman & tongivande talare
  • Matchning och nätverkande med andra adepter
  • Uppföljning och stöd
  • Matchningsgaranti – vi ser till att du blir nöjd
  • Utbildningsportalen