Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

strategisk affärsutveckling

Står ert företag inför en ny fas i utvecklingen eller skalar ni upp verksamheten?

Finns det tillväxtpotential i affärsmodell och idé kan våra konsulter hjälpa er på er tillväxtresa. Tillsammans skapar vi hållbar tillväxt.

För etablerade företag som vill växa hållbart

Projektet erbjuder tillväxtrådgivning till etablerade företag med ambition och vilja att växa hållbart. Vi stödjer företag i att utveckla sin verksamhet, hitta nya affärsmöjligheter, öka sin omsättning och/eller nå en internationell marknad. Hittills har vi arbetat med mer än 300 företag inom projektet och vi vill fortsätta att erbjuda fler företag våra tjänster. 

Vi erbjuder både individuell coachning och grupprådgivning i form av VD-grupper. Uppstarten består av en kostnadsfri behovsanalys där vi tillsammans går igenom ditt företag och tittar på styrkor och utvecklingsområden. Därifrån bestämmer vi gemensamt hur vi kan jobba vidare. Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

Fördelar med Moradi Partners och värderingar vi lever efter

Affärsvärde

Vår spetskompetens är att tillsätta affärspåverkande positioner. Vi levererar personer som har en positiv inverkan på din affärstillväxt. Vi drivs av att våra kunder ska ha tillgång till de bästa möjliga lösningarna för resultat och vi ger oss inte förrän vi har korsat mållinjen.

Kvalitet

Vi har gedigen erfarenhet av att bygga starka team och att matcha ihop kandidat med organisation. Våra beprövade processmodeller med metoder erbjuder vi ansvarsfullt våra kunder de bästa lösningarna för att nå resultat kombinerat med ett starkt nätverk. Vi säkrar upp och tar ansvar för hela processen.

Kreativitet

Vi är framåtlutade och proaktiva med en utpräglad utmanarmentalitet. Vi drivs av att hitta rätt person till din organisation. Vi är lösningsorienterade, innovativa och handlingskraftiga där våra verktyg och metoder i samspel med vårt sinne för teambuilding säkerställer att ni får den önskade personen för att nå tillväxt.