Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Vilka vi är

Vi på Moradi Partners tror att världen blir en bättre plats när vi har välmående företag med starka employment branding, när de anställda har möjligheten till att växa och om sig själva. Sedan 2021 har Moradi Partners hjälpt människor och företag med Executive Search, Executive Interim, rekrytering, Talent Acquisition, affärsutveckling och coachning.

Resan började hit sedan 2013 har präglats av ett passionerat och outtröttligt arbete för det vi brinner mest för, att skapa värde i tillväxtföretag och i människors liv varje dag.Som partner för proaktiv kompetensförsörjning hjälper vi organisationer och människor att växa på ett hållbart och kvalitetssäkrat sätt. Genom våra affärsområden utvecklar vi långsiktiga relationer med nischade yrkesgrupper som behövs på framtidens arbetsmarknad.

Vi arbetar dagligen med att hitta rätt kompetens till företag och därför förstår vi vikten av att anställa rätt personer till oss. Människor som har samma passion att leverera med högsta kvalitet både till våra kunder, kandidater och till varandra. Genom de personer som utgör Moradi Partners så fortsätter vi att bygga den kultur som har skapat vår framgång. Passion börjar här.

Gemensam värdegrund

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund. Vi brinner för att skapa värde i människors liv varje dag. Vi har en stor respekt för våra kunder och hur avgörande vårt arbete är både för en organisation som helhet och för enskilda individer. Gemensamt för oss alla är att vi känner stolthet över att tilldelas det förtroendet och tar på oss ansvaret att alltid göra vårt yttersta för att leverera över förväntan. Engagemang börjar här.

Med stor respekt för det inflytande vi har på arbetsmarknaden bidrar vi aktivt för att främja mångfald och jämställdhet. Vi coachar våra kunder i valet av kandidat, med synsättet att det är den mest kvalificerade som får jobbet. Oavsett bakgrund.

 
Kultur & Värderingar

För att uppnå vår mission så är det viktigt för oss att bygga långsiktiga relationer baserade på ett ömsesidigt förtroende med både kunder och kandidater. Moradi Partners grundades med ambitionen att vara en utmanande kraft i vår bransch och det är ett arbete vi aldrig blir klara med. För att fortsätta vara på tårna och att aldrig vara nöjda är det viktigt att ta ombord personer med en drivkraft att utveckla och samtidigt se till att ha riktigt roligt på vägen. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill vara en del av vår familj och bidra på vår resa.

Affärsvärde

Vår spetskompetens är att tillsätta affärspåverkande positioner. Vi levererar personer som har en positiv inverkan på din affärstillväxt. Vi drivs av att våra kunder ska ha tillgång till de bästa möjliga lösningarna för resultat och vi ger oss inte förrän vi har korsat mållinjen.

Kvalitet

Vi har gedigen erfarenhet av att bygga starka team och att matcha ihop kandidat med organisation. Våra beprövade processmodeller med metoder erbjuder vi ansvarsfullt våra kunder de bästa lösningarna för att nå resultat kombinerat med ett starkt nätverk. Vi säkrar upp och tar ansvar för hela processen.

Kreativitet

Vi är framåtlutade och proaktiva med en utpräglad utmanarmentalitet. Vi drivs av att hitta rätt person till din organisation. Vi är lösningsorienterade, innovativa och handlingskraftiga där våra verktyg och metoder i samspel med vårt sinne för teambuilding säkerställer att ni får den önskade personen för att nå tillväxt.