Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Ekonomi och juridik har en nära koppling till affären

Ge din organisation goda förutsättningar för en stabil och stark tillväxt.

Rätt kompetens inom finans och juridik ger din organisation goda förutsättningar för en stabil och stark tillväxt. Personer med expertis inom dessa områden behöver också ha fokus på affären och det är precis den kombinationen som vi är bäst på att hitta.

Moradi Partners har mångårig erfarenhet och ett brett nätverk av personer med kompetens både på lednings -och specialistnivå. Vi är en trygg och stark partner som snabbt och träffsäkert hittar kompetens för att stärka din organisation.

Många branscher genomgår stora förändringar vad gäller teknik, erbjudande och kravställan. Vi har lång erfarenhet från olika branscher där ekonomi och juridik har en nära koppling till affären. I vårt nätverk har vi många starka kandidater för ledande roller som HR Director, CFO och Head of Legal. Vi har även ett starkt uppbyggt nätverk av specialister såsom controllers, talent acquisition och bolagsjurister. Att hitta precis rätt kombination av struktur och regelefterlevnad och det strategiska affärstänket är en svår och viktig utmaning, en utmaning vi både gillar och är riktigt bra på.