Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Investera i dig själv och väx som person

Tillväxt trivs i rätt miljö. En individ som växer är en person som mår bra.
Vi vill att du ska må bra, bygga ett bättre liv och leva det livet som du förtjänar.

Våga investera i dig själv för att växa som person och för att blomstra även i framtiden oavsett om det gäller att byta jobb, att gå från idé till verklighet, att sätta mål och vision eller att maximera ditt fullaste potential för en fortsatt hållbar utveckling.

Vi vet att bygga ett stabilt och lyckligt liv innebär ett ständigt arbete med att förbättra, optimera och utveckla, särskilt i en värld som är i konstant och snabb förändring.

Coachning är en professionell samtalsmetodik som hjälper dig som individ att uppnå den förändring du önskar. Som coach jobbar vi för att stärka och utveckla dig med utgångspunkten att du har svaren inom dig. Vi kan kombinera utforskande coachning med karriärrådgivning eller ledarskapsutveckling för att du ska få möjlighet att hitta rätt riktning, approach och mindset.

Att anlita en coach ger dig möjlighet att verkligen ta de steg framåt som du önskar, du får en samtalspartner som lyssnar aktivt, ställer utmanande frågor och hjälper dig att upptäcka nya tankar, perspektiv och beteenden. Du får stöd, struktur och feedback i processen att utvecklas både som person och ledare.

Vårt övergripande syfte är att skapa värde till personer och organisationer i vårt nätverk. Vi eftersträvar alltid efter att bygga långsiktiga relationer och över tid kan behovet av våra samarbeten se olika ut.

Vi vill finnas där som din partner genom ditt arbetsliv och dela med oss av vår erfarenhet kring ledarskap och karriärutveckling men också hjälpa till med din personliga paketering inför ett tänkbart nästa steg i din fortsatta karriär. I takt med att arbetsmarknadens behov har förändrats tillhandahåller Moradi Partners coachning inom fyra olika discipliner. Dessa kan självklart kombineras utifrån förutsättningar och mål och även vävas in i en Outplacement lösning. Upplägget skräddarsys utifrån hur just dina eller företagets behov ser ut.