Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.

Ledarskapscoachning

Chefscoachning som ger dig ett försprång

Programbeskrivning

Ta ditt ledarskap till nästa nivå genom med en ”personlig tränare” i ledarskap – en ledarskapscoach. Utmanande tider ställer tuffa krav på ledare när det gäller att leda individer och team för att upprätthålla motivation och engagemang och för att säkerställa att affärsmålen nås.

Skaffa nya perspektiv, tackla utmanande situationer och ta nästa kliv i rollen som ledare med en chefscoach från Moradi Partners som din egen framgångstränare.

Med individuell coachning utvecklar du dig själv som individ och får hjälp att nyttja dina färdigheter för att lyckas i din yrkesroll. Precis som en personlig tränare på gymmet utgår din chefscoach från dina förutsättningar och mål för att ge bättre effekt av din träning.

Det här ledarskapsprogrammet går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Omfattning:
6-8 månaders program

Plats:
Online
Fysisk på plats i centrala Stockholm
Företagsanpassad 

Datum:
Enligt överenskommelse

Antal deltagare:
Enligt överenskommelse

Pris:
Enligt offert

Upplägg

Ledarskapscoachning med fokus på individens mål och ledarutmaningar
Programmet inleds med att en av våra certifierade ledarskapscoacher identifierar individens specifika ledarprofil, utmaningar och målbild. Därefter följer ett 6-8 månaders program med fem coachningssessioner med olika teman och en skräddarsydd handlingsplan. Ledarskapscoachen ger deltagaren praktiska verktyg, ställer utmanande frågor och följer upp handlingsplanen. Mellan sessionerna är det upp till individen att göra jobbet som krävs för att nå sina mål och extraordinära resultat!

Flexibelt och digitalt upplägg anpassat till personer med en hektisk vardag
Vi vet att det kan vara svårt att ta sig tid för att prioritera sin egen utveckling. Det här programmet är anpassat för drivna personer med en fullspäckad kalender. Programmets upplägg är flexibelt – deltagaren bestämmer själv när det är rätt tajming för att starta och varje coachningssession om cirka två timmar bokas in med hänsyn till deltagarens kalender. Programmets moduler kan genomföras digitalt, eller genom fysiska möten med ledarskapscoachen.

Uppstart och anmälan löpande
Nominera en medarbetare eller anmäl dig själv via formuläret nedan, vi kontaktar dig med mer information. Uppstarten av programmet är flexibel utifrån individens preferens och möten kan ske såväl fysiskt som digitalt. Varmt välkommen!

Utbildningsinnehåll

Personlig tränare i ledarskap

Med en ”personlig tränare” tar våra deltagare sitt ledarskap till nästa nivå. Vi matchar dig med en coach för bästa stöd och support i just dina utmaningar och möjligheter att växa som ledare. Programmet följer en anpassad struktur med moduler på olika teman:

 • Vem är jag som ledare?
 • Vilket är mitt uppdrag?
 • Att leda team och individer
 • Att leda genom kommunikation & coaching
 • Att leda mot affärsmålen
 • Behovsanalys, målsättning och handlingsplan
 • Digitala eller fysiska möten med en ledarskapscoach
 • Digitala verktyg för utveckling
 • Utbildningsportalen

Programmet kan också utformas för en ledningsgrupp eller andra konstellationer där det finns ett värde i att blanda individuella pass med gruppövningar utifrån de utvecklingsbehov som finns.

Chefsstöd i vardagen

Den konkreta nyttan med coachning är att du som är ambitiös får hjälp att växa och ta ett större ansvar samt att dolda talanger får möjlighet till utveckling. Du får sparras och utvecklas i samtal med någon som förstår dina utmaningar och din vardag som chef. Det ökar dina förutsättningar att lyckas i din yrkesroll vilket i sin tur bidrar till att organisationen når uppsatta mål.

Exempel på positiva effekter kan vara att nya kontor öppnas, dålig stämning vänds till positiv eller att försäljningen ökar.

Situationer då coachning ger bra effekt:
När du står inför utmanande uppgifter som kräver snabba resultat, där trial-and-error inte är ett alternativ.

 • När du vill övervinna mentala hinder som påverkar prestationen.
 • När du vill hitta omedelbara lösningar på konkreta vardagsutmaningar.
 • När du vill bli effektivare i vardagen.
 • När du vill gå från att veta till att göra.
 • När du känner dig vilsen och vill komma på rätt spår igen.

Hur går det till?
När du bokat coachning hos oss sätter vi upp en plan för att du ska nå de resultat du önskar.

 1. Avstämningssamtal på telefon där vi gemensamt formulerar syfte och sätter mål med din chefscoachning.
 2. Du träffar din coach när det passar dig. Vi är vana att coacha via telefon, över video eller i fysiskt möte.
 3. Vi stämmer kontinuerligt av mot din coachningsplan, följer upp och korrigerar för bästa möjliga resultat.